Bashkëpuntorët

You are here

Bashkepunetoret tane ne kete fushe jane studiot e projektimit dhe kompani ndertimi me emra te njohur ne fushen e projekteve te rrugeve, urave dhe objekteve te ndryshme industriale.

 • LEAL – CSE SH.P.K
 • ATELIER – 4 SH.P.K
 • ALTEA  SH.P.K
 • GLEEDS – International Construction Consultants
 • SCT – LUBJANA SH.P.K
 • SALILLARI SH.P.K
 • KIRCHBERGER SH.P.K
 • ALPINE BAU GMBH SH.P.K
 • VEGA – GROUP SH.P.K
 • GENER – 2 SH.P.K
 • MANE TCI SH.P.K
 • MT CONSTRUCTION SH.P.K
 • AGIKONS SH.P.K
 • CURRI SH.P.K
 • ALBSTAR SH.P.K
 • GJIKURIA SH.P.K
 • A.G.B.E.S KONSRUCION SH.P.K
 • ARIFAJ SH.P.K.