Ndertime Pilotash

You are here

Punime per ndertim pilotash per rikonstruksionin e kalates Nr. 10 ne portin e Durresit

Punime per ndertim pilotash per rikonstruksionin e kalates Nr. 10 ne portin e Durresit me diameter 1200 mm dhe thellesi 42.5 ml dhe 1500 mm dhe thellesi 46.00 ml.

Ndertim pilotash ne objektin "Ndertim Rruga By-Pass-Plepa-Kavaje-Rrogozhine

Ndertim  pilotash ne objektin "Ndertim Rruga By-Pass-Plepa-Kavaje-Rrogozhine, Loti 8 me diameter 1200 mm dhe thellesi 18 - 20 ml.

Ndertim pilotash ne objektin godine banimi dhe sherbimesh ne zonen Uji i Ftohte

Ndertim  pilotash ne objektin godine banimi dhe sherbimesh  ne zonen Uji i Ftohte, Vlore me diameter 600 dhe 800 mm dhe thellesi 10 dhe12 ml.

Ndertim pilotash ne objektin “Rruga e Brarit – Hyrje Tuneli Qafe Murrize”

Ndertim  pilotash ne objektin “Rruga e Brarit – Hyrje Tuneli Qafe Murrize” per ura dhe mure mbajtese me diameter 1000 dhe 1200 mm dhe thellesi  10, 12 dhe 14 ml.

Ndertim pilotash me kafshim per objektin godine banimi dhe sherbimesh ne Rrugen “Jordan Misja”

Ndertim  pilotash me kafshim  per objektin godine banimi dhe sherbimesh ne Rrugen “Jordan Misja” Tirane me diameter 600 dhe 800 mm dhe thellesi 12 ml.

Punime me pilota per objektin “Kompleksi i Vilave” me vendodhje ne Sauk

Punime me pilota  per objektin “Kompleksi i Vilave” me vendodhje ne Sauk, Komuna Farke Tirane me diameter 700 dhe 800 mm dhe thellesi 8, 10 dhe 12 ml.

Punime me pilota per objektin residence banimi me vendodhje ne Kodrat e Liqenit

Punime me pilota  per objektin residence banimi me vendodhje ne Kodrat e Liqenit, Komuna Farke Tirane me diameter 600 mm dhe thellesi 10 ml.

Punime me pilota per objektin “Universitet Privat” me vendodhje ne Lunder

Punime me pilota  per objektin “Universitet Privat” me vendodhje ne Lunder, Komuna Farke Tirane me diameter 600 mm dhe thellesi 15 ml.

Ndertim pilotash per objektin godine banimi dhe sherbimesh afer murit te kopeshtit Botanik

Ndertim pilotash per objektin godine banimi dhe sherbimesh afer murit te kopeshtit Botanik, me diameter 600 mm dhe thellesi 12 ml.

Ndertim pilotash per objektin godine banimi dhe sherbimesh ne kodren e diellit

Ndertim pilotash per objektin godine banimi dhe sherbimesh ne kodren e diellit, Komuna Farke, Tirane. Diametri i tyre ishte 700 dhe 800 mm dhe thellesi 12 ml.

Pages