Studime Gjeologo Inxhinierike

You are here

Punime per injektim ankerash ne objektin godine polifunksionale ne Rrugen “Abdi Toptani” Tirane

Punime per injektim ankerash ne objektin godine polifunksionale ne  Rrugen “Abdi Toptani” Tirane, me 4,5 dhe 7 kavo çeliku per anker ne thellesine 25 m dhe  me 5 rrjeshta ankerimi.