Ura

You are here

Ndertim pilotash ne objektin “Rruga e Brarit – Hyrje Tuneli Qafe Murrize”

Ndertim  pilotash ne objektin “Rruga e Brarit – Hyrje Tuneli Qafe Murrize” per ura dhe mure mbajtese me diameter 1000 dhe 1200 mm dhe thellesi  10, 12 dhe 14 ml.

Ndertimi i Ures se Bunes, Shkoder me pilota me diameter 1200, me thellesi 15ml.

Ndertimi i Ures  se Bunes, Shkoder me pilota me diameter 1200, me thellesi 15ml.  

Ndertimi i urave ne Autostraden Durres – Kukes – Morine

Pilotat e lotit te pare ne autostraden Durres – Kukes – Morine, me diameter 1200 mm, me thellesi 16 ml.

Ndertimi i Urave ne aksin e rruges Velipoje – Shkoder

Pilotat e Urave ne aksin e rruges Velipoje – Shkoder me diameter 1200 mm me thellesi 16 ml.

Ndertimi i Ures mbi lumin Osum ne Berat

Pilotat e Ures mbi lumin Osum me diameter 1200 mm me thellesi 17 ml.

Ndertimi i Ures Fushe-Milot

Pilotat e Ures Fushe Milot me diameter 1200 mm me thellesi 17 ml.

Ndertim i ures tek Mbikalimi Milot

Pilotat e mbikalimit Milot me diameter 1200 mm, me thellesi 18 ml

Ndertim i ures mbi lumin Lane, Tirane

Pilotat mbi lumin Lane me diameter 1200 mm prane Taivanit me thellesi 14ml.

Ndertim i Ures Bardanesh ne Elbasan

Pilotat per ndertimin e ures ne Bradashesh ne Elbasan me diameter 1200 mm, thellesi 43ml.